Seks je...
 

Hafner Mateja, Ihan Alojz:
PREBUJANJE: Psiha v iskanju izgubljenega Erosa – psihonevroimunologija
 
 
 
 
 
 

Notičke

sobota, 21. 11. 2015
Posvetovalnica dr.Ihan

Posvetovalnica dr.Ihan znotraj Inštituta za preventivno medicino ne obratuje že od 15.07.2015 in s tem datumom tudi uradno preklicujemo sodelovanje z Alojzom Ihanom, dr.med!

Dr. Ihan's office within the Institute for Preventive Medicine has not been operating since 15th of July, 2015 and with that date we officially cancel any cooperation with Alojz Ihan, MD!Arhiv »

Dogodki

Notičke »

8. 10. 2014
Mateja Hafner, Alojz Ihan: Prebujanje
Predstavitev knjige Prebujanje: Psiha v iskanju izgubljenega Erosa – psihonevroimunologija 08.10.14 ob 18:00 - 19:00 - Knjigarna Konzorcij Z avtorjema knjige Matejo Hafner in Alojzom Ihanom se bo pogovarjal Samo Rugelj. Vljudno vabljeni na pogovor ob knjigi! Več »

15. 10. 2014
Prebujanje
Na Facebook strani Inštituta za preventivno medicino si lahko pogledate nekaj slikovnih utrunkov s predstavitvenega dogodka Prebujanje, ki je potekal v sredo 8. oktobra v knjigarni Konzorcij. Več »

21. 8. 2014
21. avgust 2014 - Izid knjige PREBUJANJE avtorjev Mateje Hafner in Alojza Ihana
Knjiga PREBUJANJE: Psiha v iskanju izgubljenega Erosa – psihonevroimunologija je prišla iz tiskarne. Naročilo lahko oddate v naši spletni knjigarni Knjigarna Zase.si. Knjiga, v kateri so številni primeri ljudi z zdravstvenimi težavami zaradi porušenega razmerja med svojimi naravnimi potrebami ter delovnimi in življenskimi obremenitvami. Vsak primer v knjigi avtorja, zdravnika, z detektivsko natančnostjo opišeta in bralcu razkrivata zanke, ki so paciente vodile v bolezni, motnje življenskega sloga, medčloveških odnosov, osebnih prioritet, smisla. Na koncu avtorja pri vsakem primeru pokažeta tudi izhod iz težav in tako omogočita bralcu, da najde upanje tudi za sebe. Več »

16. 11. 2015
Obvestilo o neobratovanju Posvetovalnice dr. Hafner in Posvetovalnice dr. Ihan
Posvetovalnica dr. Ihan ne obratuje! Inštitut za preventivno medicino, 16.11.2015 Več »

21. 11. 2015
Posvetovalnica dr.Ihan
Posvetovalnica dr.Ihan znotraj Inštituta za preventivno medicino ne obratuje že od 15.07.2015 in s tem datumom tudi uradno preklicujemo sodelovanje z Alojzom Ihanom, dr.med! Dr. Ihan's office within the Institute for Preventive Medicine has not been operating since 15th of July, 2015 and with that date we officially cancel any cooperation with Alojz Ihan, MD! Več »

Ustvarjalni managerKronične bolezniDieta z izgorevanjemPsihosintezaRekreacija in šport
Citat meseca: Albert Einstein: Intuicija je sveti dar, razum je njen sluga. Zgradili smo družbo, ki ceni sluge in je pozabila dar.